Benvinguts a la nostra web

La nostra Empresa

Interior nau

FRUITES FORPAS és al servei dels seus clients des de 1.990. El principal objectiu el vam establir en oferir en tot moment un servei al client de la millor qualitat i varietat i que respongués a les seves necessitats particulars.

La nostra línia bàsica ha consistit en fer de l'atenció al client l'eix vertebrador de la nostra activitat.

Interior nau

La fidelitat que ens han atorgat els nostres clients ha fet possible que FRUITES FORPAS tot ampliant i renovant les seves instal•lacions, experimentés un creixement molt notable dins la zona del Baix Empordà i fins i tot a les comarques veïnes de l'Alt Empordà i el Gironès.

A poc a poc hem anat diversificant la nostra activitat a altres productes i especialitats gastronòmiques dins el sector de la restauració i l'hostaleria, tot disposant així d'una extensa i variada gamma adequada en cada moment a les demandes més exigents.

Flota camions

Avui la flota de furgonetes de que disposem ens permet donar amb la màxima rapidesa el millor servei adequat sempre a les necessitats dels nostres clients.

Els establiments d'hostaleria, hotels, restaurants i bars, són els nostres principals clients, però com a majoristes no descuidem cap establiment que vulgui comptar amb nosaltres.

Interior nau

FRUITES FORPAS té el seu magatzem a la zona industrial de Palafrugell, des d'on no escatimem esforços per continuar mereixent la confiança de tothom.

Avui, com el 1990, estem a la seva disposició!